123 Date & Zo

de leukste date vind je hier 123 !

Wil jij ook en leuke avond en singles live ontmoeten?

Kom gezellig een avondje speeddaten en ontmoet heel spontaan kandidaten die net als jij serieuze bedoelingen hebben om de liefde van je leven te vinden. 123 Date&Zo, voor dating in je eigen regio, met ervaren relatieconsulenten en desgewenst ook hulp en advies. Maak je keuze in ons uitgebreide programma en ga samen met ons recht op je doel af.

Informatie


Ontmoeten bij 123Date&Zo biedt u alle kansen om in een ontspannen sfeer vrijblijvende kennismakingen te doen met veel single kandidaten, die net als u ook een duurzame man-vrouw relatie willen.


Onze activiteiten zijn veilig, uw persoonlijke gegevens zijn alleen bij ons bekend en zijn niet toegankelijk voor derden.
De ontmoetingen worden begeleid door een ervaren relatieconsulent. Voor aanvang krijgt u nog wat praktisch tips om het beste uit de dag of avond te halen en een datelijst om te noteren wie u wel of niet terug wilt zien.


Tijdens de speeddates wordt na elk gesprek van 7 minuten, door de deelnemers de datelijst ingevuld. Zo’n 7 minutengesprek is net lang genoeg om te zien of er een “klik” is, of je hem leuk vind om te zien en of zij je iets te vertellen heeft.
Tot slot worden alle ingevulde formulieren ingeleverd en krijgt u de volgende dag van ons persoonlijk te horen of er een match is ontstaan. Wij brengen u vervolgens met elkaar in contact.


Vanzelfsprekend is er na afloop van elke activiteit gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van een paar drankjes en al op dit moment ontstaan in een heel ontspannen sfeer de eerste prille contacten.
Wij hebben de locaties met zorg uitgekozen en bieden u tijdens de speeddates een geheel verzorgde avond met een  koffie/thee/ buffet bij aankomst en diverse consumpties naar keuze na afloop van de gesprekken. Tijdens het speeddaten staan er op alle tafeltjes karaffen met water en glazen.


Uw bijdrage voor een avontuurlijke speeddate die mooie gevolgen kan hebben is € 35,00 all in.

 


Dating Veghel de Gouden Leeuw

 


VRAGEN?

Meer informatie? Hulp nodig? Telefonisch aanmelden?
Wij zijn te bereiken op
0909-0191


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Stichting Date
Alleen? Doe er iets aan..
Kadobon?

Copyright © 2020 - 123 Date&Zo - Alle rechten voorbehouden.