123 Date & Zo

de leukste date vind je hier 123 !

Wil jij ook en leuke avond en singles live ontmoeten?

Kom gezellig een avondje speeddaten en ontmoet heel spontaan kandidaten die net als jij serieuze bedoelingen hebben om de liefde van je leven te vinden. 123 Date&Zo, voor dating in je eigen regio, met ervaren relatieconsulenten en desgewenst ook hulp en advies. Maak je keuze in ons uitgebreide programma en ga samen met ons recht op je doel af.

Alleen.... doe er iets aan!


Alleen..... doe er iets aan!

Voor veel singles is het lang niet altijd duidelijk hóe ze het aan willen gaan pakken, maar altijd wel dát ze graag willen dat er iets gaat veranderen: een maatje, een partner voor het leven, een lat-relatie, trouwen of samenwonen, een kinderwens, vrijwel altijd vinden mensen dat hun leven meer de moeite waard is als ze iemand hebben om dat mee te delen.


Als je liever niet in de spotlights staat en als speeddaten niet je ding is, dan zijn er gelukkig altijd andere kansen. Relatiedeskundige Ans Verhagen van 123Date&Match kan je helpen om hierin een weg uit te stippelen die goed bij je past, waar jij je veilig voelt en die eveneens tot het gewenste resultaat zal kunnen leiden.


Bij 123Date&Zo zijn alle mogelijkheden aanwezig voor persoonlijke coaching van kandidaten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.


Planmatig, helder en veilig op je doel afgaan met een persoonlijke coach, dát is de totaaloplossing. De kosten voor een eerste, uitgebreid consult, zijn € 115,00. Over het vervolgtraject maken we daarna samen goede afspraken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0909-0191.
 


VRAGEN?

Meer informatie? Hulp nodig? Telefonisch aanmelden?
Wij zijn te bereiken op
0909-0191


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Stichting Date
Alleen? Doe er iets aan..
Kadobon?

Copyright © 2020 - 123 Date&Zo - Alle rechten voorbehouden.